Barneidretten vår er et variert tilbud til barn i barneskolealder. Barna er med på å planlegge hvilke aktiviteter vi har. Alle aktivitetene vi har for barn er gratis for våre medlemmer. For tiden er det dessverre ikke noe barneidrett av forskjellige årsaker, men vi håper å være oppe å gå igjen til høsten.

Målet vårt er å skape godt sosialt samvær og fysisk aktivitet for seniorene i bygda.


En aktivitet som passer de aller fleste av våre seniorer, er å gå en tur. Turene går i et tempo som passer hver enkelt, noen går fort mens andre noe saktere.  Det dannes dermed små grupper hvor alle kan føle mestring. 


Vår og høst brukes skogsveiene i området, og om vinteren går turene på gangveien og på sideveier som blir brøyta. Oppmøte hver onsdag klokka 10.00.  Etter turen om vinteren, kokes det kaffe og gruppa har samlingsstund i gymsalen på Nedre Bardu skole. Når skogsveiene brukes lages det bål og drikkes medbrakt kaffe ute. Og alltid blir det positive møter med godt vennskap og gode samtaler. 

For tiden styres seniorgruppa av Ragnhild Fredhiem, Nils Elverum og Jan Ivan Leonardsen 

Løpegruppa vår er vi foreløpig ikke i gang med. Tanken er å drive den litt på samme måte som seniorgruppa. Vi møtes og løper, gjerne i flere gupper etter ønsket tempo. Etter f. eks. en time samles vi til felles uttøying og prat. Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på, så ta gjerne kontakt med oss.